Cursuri de grup, seria de vară 2023

Dragi părinți, a sosit momentul mult așteptat de mulți dintre voi: cursurile de grup, seria de vară! Toate cursurile dedicate copiilor și (pre)adolescenților sunt de dezvoltare personală, cu o tematică anume, și au rolul de a le oferi copiilor abilități și tehnici necesare în succesul lor, atât profesional, cât și relațional. Așadar, vor fi trei cursuri dintre care veți putea alege, în funcție de categoria minimă de vârstă a copiilor:

Detalii despre tematica fiecărui curs în parte puteți afla dacă dați click mai sus sau mai jos, pe fiecare dintre denumiri. Pe scurt, însă, voi lăsa și aici câteva informații:

Cursul de Comunicare și Inteligență Emoțională se axează pe înțelegerea felului în care ne apar gândurile și impulsurile asociate emoțiilor, dar și pe gestionarea celor din urmă. Cum fiecare emoție are un rol, aflăm împreună despre el și despre tehnicile pe care le putem utiliza pentru a comunica limpede și a relaționa sănătos. Avem în vedere creșterea stimei de sine, a curajului și a abilităților de exprimare.

Cursul de Public Speaking se concentrează mai mult pe modul în care putem structura și susține un discurs. Ce este un fir roșu, ce tehnici de captare a atenției folosim, cum povestim publicului și prin limbajul non verbal, cum gestionăm tipurile de public, cum ne integrăm emoțiile înainte și în timpul unui discurs.

Introspect este un curs dedicat preadolescenților și adolescenților, un curs menit să îi ajute să se cunoască mai bine, să își aprofundeze obiectivele și planurile de viitor, să își găsească motivația și sensul, odată cu vârsta, dar și să fie lideri desăvârșiți și să își facă prieteni. După cum îi spune denumirea, exercițiile practice se axează pe introspecție, întrebări și răspunsuri, dar și lucru în echipă.

Toate cursurile includ activități practice, joc, desen, râs și conștientizare. Grupele sunt formate din 2-5 copii, tocmai pentru a putea avea un impact cât mai mare asupra fiecăruia dintre participanți. La cerere, cursurile se pot lucra și individual, la un tarif mai mare.

Fiecare curs va dura 5 zile, de luni până vineri, și vom avea întâlniri de o oră și jumătate zilnic. Tocmai pentru că este vacanța de vară, am ales acest tip de program, să ne încadrăm într-o săptămână și să puteți alege când participați, în funcție de datele de mai jos.

Comunicare și Inteligență Emoțională: 26 - 30 iunie - seria I, 10 - 14 iulie - seria II

6 - 9 ani - orele 10 - 11.30

10 - 14 ani - orele 12 - 13.30

+15 ani - orele 14.30 - 16.00

Public Speaking: 19 - 23 iunie - seria I, 3 - 7 iulie - seria II

6 - 9 ani - orele 10 - 11.30

10 - 14 ani - orele 12 - 13.30

+15 ani - orele 14.30 - 16.00

Introspect: 17 - 21 iulie - seria I, 24 - 28 iulie - seria II

10 - 14 ani - orele 10 - 11.30

+15 ani - orele 12 - 13.30

Cursurile au loc în centrul orașului, la biroul meu situat în spate la Casa Modei / Pizzeria Mamma Mia. Locația exactă va fi furnizată în urma înscrierii.

Cine sunt eu? Nicoleta Grigoriu (Bunduc), trainer cu peste 15 ani de experiență în domeniu, vă invit să aflați mai multe detalii despre mine aici.

Costul participării este de 1200 de lei de copil, per curs, și va fi achitat integral la înscriere, în baza contractului și facturii pe care vi le voi trimite. Pentru înscrieri, vă rog să mă contactați la 0753 783 334 sau să completați formularul de mai jos.

Dacă doriți să rămâneți la curent cu noutățile din Balansoar, vă puteți înscrie la newsletter și veți primi email atunci când postez ceva nou. Mulțumesc!


Previous
Previous

Imaginea de sine - un duș rece sau cald?

Next
Next

Introspect, curs pentru (pre)adolescenți