Introspect, curs pentru (pre)adolescenți

Dragi părinți, dau startul unei serii noi a acestui curs dedicat preadolescenților și adolescenților, adică tinerilor în formare! Etapele de gimnaziu și liceu sunt cele în care ni se creionează personalitatea, relațiile, dorințele pentru viitor și autonomia. Sunt etapele grele ale transformării unui copil într-un adult, dar și etapele frumoase în care se descoperă valorile și potențialul său.

Acest curs are rolul de a-i ajuta pe participanți:

  • să afle lucruri noi despre ei și personalitatea lor

  • să își definească valorile

  • să înțeleagă etapele dezvoltării și comunicării în echipă

  • să descopere modalități de gestionare a conflictelor

  • să își dezvolte ascultarea activă

  • să învețe despre leadership și motivație

  • să își seteze obiective pentru viitor și carieră

  • să își crească stima de sine

Sunt multe activități practice, de dezvoltare personală, iar faptul că vor fi în grup restrâns îi va ajuta să formeze o echipă în sine la curs. Locurile sunt limitate la 5 participanți.

Sunt 8 intâlniri săptămânale, timp de o oră și jumătate, în intervalul 25 aprilie - 13 iunie, adică în fiecare marți, de la ora 18.

Pretul este 1200 de lei de persoană pentru întreg cursul la achitarea integrală sau 1400 de lei la achitarea în două tranșe egale. La cerere, cursul poate fi desfășurat și individual, la prețul de 1600 de lei. Se oferă contract și factură.

Cursul va avea loc la noul meu birou din centrul Iașului, în spate la Casa Modei / Pizzeria Mamma Mia, voi oferi locația exactă în urma înscrierii.

Cine sunt eu? Nicoleta Grigoriu (Bunduc), trainer cu peste 15 ani de experiență în domeniu, vă invit să aflați mai multe detalii despre mine aici.

Pentru înscriere, puteți să mă contactați la 0753 783 334 sau să completați formularul de mai jos:

Iar dacă vreți să fiți la curent cu noutățile Balansoar și să primiți informații legate de noile cursuri sau articole de specialitate, vă invit să vă abonați la newsletter!

Previous
Previous

Cursuri de grup, seria de vară 2023

Next
Next

Emoțișor - Atelier pentru Copii