Cursuri de grup, seria de vară

Dragi părinți, dau startul înscrierilor la cursurile de grup, sesiunea de vară. Vor fi două serii la Cursul de Comunicare și Inteligență Emoțională în perioada 20-24 iunie, respectiv 16-22 august și două serii la Public Speaking, în perioada 27 iunie - 1 iulie, respectiv 23-29 august. Cinci întâlniri a câte două ore la fiecare curs, pe categorii de vârstă. Puteți vedea curricula și diferența dintre cursuri aici. Între 1 iulie și 15 august nu voi organiza serii de grup, întrucât un eveniment din viața mea îmi va solicita atenția și voi avea nevoie și de odihnă.

Așadar, atât la cursul de grup de Comunicare și Inteligență Emoțională, cât și la cel de Public Speaking, copiii vor avea următorul orar în săptămâna aferentă cursului:

Luni- Vineri

Orele 10 - 12 - categoria 15-18 ani

Orele 13 - 15 - categoria 11-14 ani

Ora 16 - 18 - categoria 6 - 10 ani

Seriile din iunie vor începe de luni și se vor încheia vineri, seriile din august vor începe de marți și se vor încheia luni.

Vor fi între 2 si 5 copii per grup, ne vom vedea așadar, timp de cinci zile consecutive, de luni până vineri în iunie, sau de marți până luni în august, la aceleași ore, fie în săptămâna 20-24 iunie sau 16-22 august la Cursul de Comunicare și Inteligență Emoțională, fie în săptămâna 27 iunie - 1 iulie sau 23-29 august la Cursul de Public Speaking. Sau, de ce nu, la ambele cursuri, dacă doriți să înscrieți copilul/copiiii la ambele.

Dacă vor fi mai multe solicitări decât locuri disponibile la o anumită categorie de vârstă, voi trece pe lista de așteptare și voi încerca să mai organizez o serie într-un alt interval orar, însă aici vă voi comunica și vom discuta după caz.

Costul de participare este de 800 de lei de persoană, per curs. Locul este ocupat în urma achitării facturii ce vă va fi transmisă de către mine la înscriere. Fiind un curs de grup, întâlnirile nu se pot reprograma.

Se poate lucra și individual, la cerere, la costul de 1200 de lei de persoană, per curs.

Pentru înscrieri mă puteți contacta la 0753 783 334 sau puteți completa formularul de mai jos:


Previous
Previous

Ce îi spui copilului când pierde la jocuri?

Next
Next

Rutina copilului, de la joacă la responsabilizare