Curs pentru mămici de pitici

Dragă mămică, cu emoții, dar și cu artificii, te anunț că te aștept la o nouă serie a acestui curs, unul dedicat ție, celei care ai intrat în acest rol de mamă fără nicio instrucțiune, doar cu mult curaj și multă iubire!

Și acum te întreb: Te temi că ești o mamă rea sau crezi că poți fi o mamă bună? Ce îți comunici, în calitate de mamă? Și, mai ales, ce îi transmiți copilului tău? Dacă și tu vrei să descoperi ce se află dincolo de ceea ce îți spui, dacă vrei să înveți tehnici și să capeți instrumente care să te ajute să fii o mamă bună, te aștept alături de noi la cursul de Comunicare și Inteligență Emoțională pentru mămici de pitici! Acesta nu va fi un curs de parenting în care eu să predau și tu să asculți, ci va fi unul de training,, cu implicarea activă a fiecărui participant, va un timp și un spațiu dedicat dezvoltării tale, pentru că atunci când ești bine cu tine, poți fi bine și în relația cu cei din jur.

După 15 ani de experiență în Comunicare și 5 ani de training Balansoar cu pitici și adulții lor, a venit timpul și pentru acest curs! Și timpul pentru tine!

La fel ca mămicile care au participat la seria anterioară, vei învăța despre puterea cuvintelor, dar și despre puterea personală. Vei descoperi și ce este un joc de putere mamă - copil și cum să ieși în afara acestuia, pentru o relație echilibrată.

Vei învăța să te vezi dintr-o altă perspectivă, alături de mămici ca tine, cu inima plină de emoții, dar și de curajul unui nou început: acela lui "sunt o mamă bună". Vei învăța și cum să gestionezi emoțiile celui mic, nu doar pe ale tale, pentru că vom discuta despre rolul și menirea lor. Vei ști ce să spui, dar și când să nu spui nimic.

Când are loc acest curs?

În perioada 26 aprilie - 14 iunie 2023, timp de 8 saptamani, o întâlnire de o orăși jumătate pe săptămână, într-un grup restrâns.

Grupa 1 - Online - Miercuri, ora 10

Grupa 2 - La birou (in centru) - Miercuri, ora 18

Locurile sunt limitate la 5 persoane. Subiectele vor fi abordate prin exerciții și dacă vei alege să te înscrii online, vei avea nevoie de foi, pix și creioane colorate. La birou le aduc eu.

Iată programa întâlnirilor din cadrul cursului:

1. Cuvintele au puterea pe care le-o dăm

2. Odată cu un copil se naște o mamă

3. Emoțiile mamei și ale copilului - Frica

4. Furia

5. Rușinea

6. Tristețea

7. Bucuria

8. Jocul de putere și contravoința

În cadrul grupului și sedințelor atmosfera va fi una de susținere, ascultare și învățare. Nu vor fi permise judecățile asupra celorlalte persoane, criticile sau sfaturile nesolicitate. Vom lucra cu blândețe și ne vom fi partenere de călătorie în lumea cuvintelor și a emoțiilor.

Preț:

1200 de lei, plata integral

1400 de lei, plata în două tranșe, aprilie și mai

1600 de lei, plata pentru cursul desfășurat individual, la cerere

Se oferă contract și factură.

Pentru înscrieri: 0753 783 334 sau completează formularul de mai jos.

Te aștept cu inima deschisă în acest nou drum al dezvoltării tale! Iar dacă știi o mămică ce ar putea beneficia de valoarea acestui curs, dă-i de veste, iar eu îți mulțumesc!

Previous
Previous

Serie nouă la Grupul de Comunicare și Inteligență Emoțională pentru Copii

Next
Next

Nu mă mai înțeleg cu copilul meu