Curs Online de Comunicare si Inteligenta Emotionala pentru Mamici

Dragi mămici, a sosit momentul să anunț ultimul curs online de grup pentru voi de anul acesta și pe care probabil nu îl voi putea relua o perioadă mai lungă. Așa că dacă vreți să înțelegeți mecanismele din spatele emoțiilor puternice care vă acaparează pe voi sau pe cei mici și cum le puteți gestiona pentru o mai bună stimă de sine și relaționare, sunt aici să vă ofer informații prețioase pe parcursul a cinci întâlniri, dar și să vă ghidez în activitățile practice pe care le vom face împreună.

Vor fi două grupe mici, restrânse, de 2-5 persoane, pentru că, după cum probabil știți, îmi doresc să fim implicate și să lucrăm profund și în siguranță.

Așa că acest curs vă este dedicat vouă, celor care ați intrat în acest rol de mamă fără nicio instrucțiune, doar cu mult curaj și multă iubire!

Când și cum are loc acest curs?

Marțea, online pe platforma Zoom, în perioada 17 octombrie - 21 noiembrie 2023 (liber pe 31 octombrie, de Haloween). Astfel, timp de 5 saptamani, vom avea o întâlnire de o oră pe săptămână, într-un grup restrâns.

Grupa 1 - interval orar 10 - 11:00

Grupa 2 - interval orar 18 - 19:00

Subiectele vor fi abordate prin exerciții și veți avea nevoie de foi, pix și creioane colorate.

Iată programa întâlnirilor din cadrul cursului, întâlniri axate pe emoțiile mamei și ale copilului:

1. Frica și cuvintele care (de)formează

2. Furia și contravoința

3. Rușinea și stima de sine

4. Tristețea și deconectarea

5. Bucuria și reconectarea

Ce ne comunicăm în calitate de mămici modelează întreaga realitate a familiei și aceste mesaje spuse sau nespuse, dar simțite, se transmit în inimile celor dragi, și mai ales în inimile celor mici. Peste tot auzim că un copil echilibrat are nevoie de un părinte echilibrat, însă acest lucru vine cu o mare presiune la pachet asupra mămicilor și tăticilor, părinți luați adesea prin surprindere de propriile reacții și emoții.

Acesta nu va fi, astfel, un curs de parenting în care eu să predau și voi să ascultați, ci va fi unul de training, cu implicarea activă a fiecărui participant, va un timp și un spațiu dedicat dezvoltării, pentru ca anumite reacții și emoții să fie înțelese și gestionate diferit.

După 16 ani de experiență în Comunicare și 6 ani de training în Inteligență Emoțională la Balansoar, cu pitici și adulții lor, a venit timpul și pentru acest curs! Și timpul pentru voi!

La fel ca mămicile care au participat la seria anterioară, veți învăța despre puterea cuvintelor, dar și despre puterea personală. Veți descoperi și ce este un joc de putere mamă - copil și cum să ieșiți în afara acestuia, pentru o relație echilibrată.

Veți învăța și cum să gestionați emoțiile celui mic sau pe ale soțului, nu doar pe ale voastre, pentru că vom discuta despre rolul și menirea lor. Veți ști ce să spuneți, dar și când să nu spuneți nimic.

În cadrul grupului și sedințelor atmosfera va fi una de susținere, ascultare și învățare. Nu vor fi permise judecățile asupra celorlalte persoane, criticile sau sfaturile nesolicitate. Vom lucra cu blândețe și ne vom fi partenere de călătorie în lumea cuvintelor și a emoțiilor.

Preț:

  • 800 de lei, plata integral, la înscriere

  • 1000 de lei, plata în două tranșe egale, octombrie și noiembrie

Cursul se poate desfășura și individual, la cerere, iar prețul și programul în acest caz vor fi discutate separat.

Se oferă contract și factură.

Pentru înscrieri: 0753 783 334 sau completați formularul de mai jos.

Iar dacă vrei să rămâi la curent cu noutățile din Balansoar, fie ele despre cursuri sau articole pe diverse teme, te poți înscrie la newsletter apăsând butonul de mai jos.

Next
Next

Imaginea de sine - un duș rece sau cald?