Cursuri pentru copii în vacanțele de schi și Paște

Dragi părinți, dau startul înscrierilor la cursurile de grup pntru copii și adolescenți, sesiunea de vacanță de schi și Paște! Va fi o serie la Cursul de Comunicare și Inteligență Emoțională în perioada 20-24 februarie și o serie la Public Speaking, în perioada 10-14 aprilie 2023. Cinci întâlniri a câte o oră și jumătate la fiecare curs, pe categorii de vârstă. Puteți vedea curricula și diferența dintre cursuri aici. Ambele cursuri sunt structurate în așa fel încât să conțină informație relevantă față de subiectul ales, tehnici de lucru, joc și socializare. Scopul cursurilor este dobândirea de abilități și creșterea stimei de sine.

Așadar, atât la cursul de grup de Comunicare și Inteligență Emoțională, cât și la cel de Public Speaking, copiii vor avea următorul orar în săptămâna aferentă cursului:

Luni- Vineri

Orele 10 - 11.30 - categoria 6-9 ani

Orele 12 - 13.30 - categoria 10-14 ani

Ora 14 - 15.30 - categoria 15 - 18 ani

Vor fi între 2 si 5 copii per grup, ne vom vedea așadar, timp de cinci zile consecutiv, de luni până vineri la aceleași ore, fie în săptămâna 20-24 februarie la Cursul de Comunicare și Inteligență Emoțională, fie în săptămâna 10 -14 aprilie la Cursul de Public Speaking. Sau, de ce nu, la ambele cursuri, dacă doriți să înscrieți copilul/copiiii la ambele. Cursurile vor avea loc la biroul meu din centrul orașului, în spate la Casa Modei / Pizzeria Mamma Mia.

Dacă vor fi mai multe solicitări decât locuri disponibile la o anumită categorie de vârstă, voi trece pe lista de așteptare și voi încerca să mai organizez o serie într-un alt interval orar, însă aici vă voi comunica și vom discuta după caz.

Costul de participare este de 800 de lei de persoană, per curs. Este ultima dată când mai organizez cursurile de grup la acest preț, după aprilie prețurile vor crește! Locul este ocupat în urma achitării facturii ce vă va fi transmisă de către mine la înscriere. Pentru cursul din februarie termenul maxim de înscriere este 15 februarie, iar pentru cursul din aprilie termenul maxim de înscriere este 5 aprilie. Fiind un curs de grup, întâlnirile nu se pot reprograma sau recupera.

Se poate lucra și individual, la cerere, la costul de 1500 de lei de persoană, per curs.

Cine sunt eu? Sunt Nicoleta Grigoriu (Bunduc), trainer de Comunicare și Inteligență Emoțională, am 15 ani de experiență în domeniu și lucrez cu părinți și copii, în mod special. Povestea mea o puteți regăsi pe larg aici.

Pentru înscrieri mă puteți contacta la 0753 783 334 sau puteți completa formularul de mai jos:

Iar dacă vrei să fii la curent cu noutățile Balansoar, te poți abona la newsletter și vei primi un email din când în când cu seriile noi sau cu articole educative.

Previous
Previous

Emoțișor - Atelier pentru Copii

Next
Next

Serie nouă la Grupul de Comunicare și Inteligență Emoțională pentru Copii